Вдъхновенo от maйctopиte

Учим се от най-добрите: от вас.
Научете повече

#festoolme – Това говори за нашите продукти!

 

Festool SERVICE

Директното, практично и всеобхватно обслужване за Вас и Вашата машина. Наред с отличните машини ние Ви предлагаме и услуги с превъзходно качество. 

Спечелете например от всеобхватните сервизни услуги на нашата гаранция all-inclusive, като напр. 3 години замяна при кражба. Регистрирайте Вашия новозакупен инструмент в срок от 30 дни след покупката и вече сте напълно подсигурени.

Повече за Festool SERVICE
  • Над 90 години: страстта към изготвянето на висококачествени електрически инструменти,

     
    на инструменти за професионалните занаятчии е едно. Напълно различно е да се разработват първокласни електрически и пневматични инструменти буквално в ръцете на занаятчиите. При това ние отдаваме значение на качеството и надеждността
    Много от електрическите инструменти на Festool вече над 30 години са в употреба. Този висок работен живот на нашите уреди за професионалисти не е случайност. Да проектираш успешно и да произвеждаш мощни, здрави и същевременно сигурни и леки дърводелски циркуляри, циркуляри за челно рязане, прободни триони, ръчни циркулярни триони, потъващи циркулярни триони, горни фрези, бъркалки, електрически рендета, полиращи машини, бормашини, перфоратори и всякакви видове шлайфмашини, като напр. ексцентършлайф машини, вибрационни шлайфмашини, ръчни шлифовачки с дълга дръжка, ъглошлайфове, лентови шлайфове, а също и радио апарати за строителни обекти или светодиодни работни лампи и много други уреди за професионалисти означава едно: Занаятът трябва да се владее, за него трябва да се мисли постоянно, трябва да се усеща, занаятът трябва да се изживява. Безкомпромисно. С разума, със сърцето, с ръцете.
     

    Ние се стремим към това, да правим занаятчиите успешни и горди.

    С нашите продукти и нашите сервизни услуги ние улесняваме работата на занаятчиите, независимо дали в работилницата или на строителния обект и им помагаме по-бързо да постигат най-добър резултат. Всички инструменти на Festool са разработени с практически опит. За да оформим продуктовите свойства точно според конкретните изисквания, ние поддържаме тясна връзка с професионалните занаятчии. Ние сме специалистът за сферите по производство на мебели от дърво, дърводелство, конструкции от дърво, бояджийство, нанасяне на лакови покрития, реновиране и саниране.
  • Още по-добре в система

     
    Ние винаги мислим в система - Система, която започва с мощни машини, подходящи принадлежности, точно разработени консумативи и завършва с опаковката. Така възникват оразмерени решения за занаятчии, като напр. нашата шлайф система за перфектни повърхности – състояща се от шлайфмашина, работен плот, шкурка, маркуч и нашите CLEANTEC мобилни прахосмукачки – проста и ефикасна работа без прах. Нашите SYSTAINER като иновативни куфари с инструменти завършват нашето системно мислене.   

     

    Просто интелигентно - 18-волтовата система на Festool

     

    Дори и при иновативните инструменти с 18-волтови акумулаторни батерии ние прилагаме система. Независимо какъв инструмент с акумулаторна батерия избирате за навлизане в 18-волтовия клас - акумулаторен винтовърт, акумулаторен перфоратор, акумулаторен ударно-пробивен винтовърт или акумулаторен ръчен циркулярен трион - вие във всички случаи навлизате в една цялостно премислена система. С инструменти, които покриват с най-добри резултати областите от задачи от рязане до пробиване и завинтване. И благодарение на нашия иновативен EC-TEC мотор, който е не просто безчетков мотор, а специално разработена за Festool задвижваща концепция, която пести енергия и по този начин прави възможно извличане на много повече производителност от едно зареждане на акумулаторната батерия за максимални ефикасност, продуктивност, работен живот и надеждност.   

    Концентрирайте се върху същественото: Вашата работа.

    Нашата отговорност не се ограничава до качеството на уреда. И с нашето сервизиране ние помагаме на занаятчиите да работят по-лесно и по-ефикасно, независимо дали в работилницата или на строителния обект: ремонти и консумативи безплатно, резервна част или безплатен резервен уред, нов уред при кражба и още много - ние облекчаваме живота ви.